Буданов прокоментував збиття літака

Буданов відкидає звинувачення щодо збиття літака з українськими військовими

Новини

Російські представники стверджують, що на борту збитого над Білгородщиною Іл-76 були українські військовополонені, яких готували до обміну. У ГУР цю інформацію заперечують, Кирило Буданов прокоментував це особисто.

“Світ не бачив страшної картини”

За словами ГУРівці, якби на борту дійсно перебували українці, росіяни не упустили б можливості показати всьому світові страшну картину збиття. “Якщо все так, як вони кажуть, то перше, що вони повинні були зробити, це показати жахливу картинку. Скажімо, поле, вкрите трупами. І показати це всьому світу”. Буданов не вірить в те, що українці, яких готували до обміну, дійсно загинули. Представники військово-політичного керівництва все ще сподіваються побачити їх живими, а закиди Росії кваліфікують як чергове ІПСО для підриву довіри українців до власного уряду.

Повернення кордонів 1991 року вже не буде?

Раніше Буданов впевнено говорив, що війна може закінчитись виключно поверненням України до кордонів 1991 року. Тепер же на питання журналістів він відповідає обережно. Сказав тільки, що наступні пів року будуть “цікавими” для України. “Встановлення справедливості — ось чим це закінчиться, поверненням втраченого”, — сказав він. Що ж до збитого літака Іл-76, то це, за переконанням представників ГУР, чергова інформаційна атака РФ, яка є ще одним маркером того, що Росія втрачає силову позицію. найближчими місяцями, за даними розвідки, наступальний потенціал росіян буде повністю вичерпано.

Буданов про збиття Іл-76: новий коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *