Буданов розповів про налагодження виробництва боєприпасів в РФ

Буданов попередив: Росія почала виробляти більше боєприпасів для війни з Україною

Новини

12 січня видання Le Monde опублікувало інтерв’ю з очільником ГУР, в якому той повідомив не радісні для українців новини. В РФ відновили виробництво боєприпасів; більш того – тепер їх вироблятимуть у достатній кількості.

Росія нарощує бойову потужність

Кирило Буданов розповів, що українська розвідка фіксує нові цифри по виготовленню зброї в Росії. Зокрема, від кінця літа 2023 року там спостерігається масове виготовлення боєприпасів, які одразу відправляють для забезпечення боєздатності російської армії в Україні. «Якщо порівнювати з попередніми роками, то з кінця літа 2023 року спостерігаємо збільшення кількості вироблених Росією боєприпасів. Йдеться не про куплені за кордоном снаряди, а саме про вироблені їхньою промисловістю. Водночас відзначаємо зниження їхньої якості», — розповів керівник ГУР.

Як це вплине на ситуацію в Україні?

На перебіг війни в Україні, за словами Буданова, ця ситуація суттєво не вплине. За виключенням того, що вона (війна) тепер буде довшою. Інтенсивність боїв залишатиметься приблизно на теперішньому рівні. Але розслаблятись українцям не час. Нагадаємо: 11 січня генерал Сирський відзвітував про посилення наступальних операцій росіян на Сіверському напрямку. Командування ЗСУ очікувало подібних дій від РФ в зимовий період, оскільки взимку керівництво росармії планувало кілька масштабних наступів.

Буданов розповів про нову небезпеку зі сторони РФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *