Російське місто Орел атакували дронами

Внаслідок атаки на російське місто Орел загорілася нафтобаза

Новини

9 січня в одному з російських міст сталась “несподіванка” – ударним дроном поцілили в об’єкт критичної інфраструктури. Це викликало переполох серед місцевого населення та російських ЗМІ.

Війна на території Росії

Днями радник глави офічу Президента Михайло Подоляк підтвердив: війна дісталася території Росії. “Ми не цілимо по цивільним обєктам. Правду кажучи, я не розумію, про які цивільні обєкти в РФ може йтися, бо більшість населення там налаштована знищити Україну“, – так прокоментував недавні обстріли Бєлгорода наш політик. Сьогодні ж, 9 січня, ударний дрон проправся через систему російської ППО і атакував одну із нафтобаз у місті Орел.

Коментар від влади росіян

Губернатор Орловської області Андрій Кличков заявив, що “на території міста “сталося падіння” безпілотника на об’єкт паливно-енергетичного комплексу. Почалася пожежа, яку оперативно локалізували”. Ще одним дроном було атаковано російську компанію “Ореленерго”. Вона здійснює продаж сировини у регіоні та забезпечує область електроенергією. Можливо, деяким областям ворожої країни теж не далеко до зимових блекаутів.

Вибухи в Росії, атакували нафтобазу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *