У Давосі розпочався Міжнародний економічняй Форум

У Давосі розпочався економічний форум, що про нього відомо?

Новини

15 січня у Давосі відкрито 54 форум під темою «Відновлення довіри». Делегація від України представлятиме там безпекову “формулу миру“. Туди прибули представники понад ста держав, які візьмуть участь у обговоренні нагальних економічних питань.

Українська формула миру на Давоському форуму

Відомо, що на міжнародну устріч у Давосі вже прибули не тільки представники урядів понад ста країн,  але й 1 000 компаній-партнерів Форуму, а також лідерів громадянського суспільства. Сотні журналістів та представників прогресивних молодіжних організацій теж бажають дотично прийняти участь у події світового масштабу. Серед ряду інших питань там розглядатимуть “формулу миру”, яку пропонує Україна сучасному світові.

Зеленський також прибув до Давосу

Президент України Володимир Зеленський прибув до Давосу, де виступить з промовою про економучну ситуацію в країні та стратегічне партнерство, яке необхідно реалізовувати найближчими роками. Таке партнерство, за переконанням політика, необхідне не тільки Україні, але і всьму цивілізованому світові. Форум триватиме до 19 січня. Його програма складатиметься з чотирьох взаємопов’язаних пріоритетів: «Досягнення безпеки та співпраці в розколотому світі», «Створення зростання та робочих місць для нової ери», «Штучний інтелект як рушійна сила економіки та суспільства» та «Довгострокова стратегія щодо клімату, природи та енергії».

На Давоському форумі заслухають українську “формулу миру”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *