На Херсонщині Росія обстріляла кілька громад

Поліція Херсонщини розповіла про нічний обстріл міста: є численні влучання

Новини

10 лютого Росія обстрілювала правобережжя Херсонщини з усіх наявних засобів – систем залпового вогню, мінометів, артилерії, зенітних установок, танків, авіації та БпЛА. Про наслідки розповіли представники місцевої поліції.

Що пошколили та скільки часу потрібно на відновлення

За даними поліції Херсонської області у самому місті є кілька пошкоджених об’єктів. Багато влучань зафіксували по області. Під обстрілами опинились кілька прифронтових громад. Зокрема – селища  Антонівка, Білозерка, Комишани, Ромашкове, Садове, Придніпровське, Берислав, Червоний Маяк та Гаврилівка. Поки що важко підрахувати реальну шкоду від нічного обстрілу, так як і сказати точно, скільки часу знадобиться на відновлення.

Поліцейські оприлюднили короткий список пошкоджених об’єктів:

  • 20 приватних будинків,
  • дитячий садочок,
  • завод,
  • 3 автомобілі,
  • об’єкт газопроводу та газові труби.

Обстріл газової труби у Камишанах

У селищі Камишани Херсонської області внаслідок влучання пошкоджено газову трубу, через що виникли проблеми з опаленням майде у всіх місцевих мешканців. Вночі було зафіксовано удар по Бериславу. Там відомо про нанесену шкоду кільком підприємствам, зокрема постраждали потужності заводу з виробництва хлібобулочних виробів. Від падіння уламків у приватному секторі постраждала 60-річна жінка, їй надали допомогу.

Обстріл Херсонщини: прильоти по будинкам та інфраструктурі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *