Зібрав 450 тисяч на дрони, - Гонковський про поїздку до Варшави

Поїхав у відрядження, а опинився на Мальдівах: український підприємець став фігурантом скандальної історії

Новини

Обурення українців цього тижня спрамоване на цивільного чоловіка відомої блогерки Тані Пренткович, який виїхав до Польщі у відрядження, але якось опинився на Мальдівах. Чоловіка випустили за кордон по службовим справам, та вже за кілька днів він опублікував у мережі фото з райського острову.

“Усе не так, як виглядає”

Молодий підприємець Андрій Гонковський виїхав до Польщі як речник однієї з волонтерських організацій. По невідомим причинам він опинився на Мальдівах, звідки публікував фото з дружиною та дітьми. Украхнців це обурило, адже тисячі чоловіків не можуть перетнути кордон із Європою. Гонковський виправдовується: “усе не так, як виглядає”.

“Я розумію обурення, я розумію реакцію великої кількості людей, але все дещо не так, як це описується. У нас була запланована подія “Магія ранку” для українських підприємців на 11 січня. Подібні заходи ми вже проводили, купували дрони тощо. Але коли я вже прибув до Варшави, організатори дещо змістили дату на 23 січня, щоб провести більше анонсів, і відповідно у мене були вільні дні”.

Із України до Польщі через Мальдіви

Бізнесмен пояснив, що саме під час його волонтерського відрядження дружина з дітьми летіла на відпочинок на Мальдіви. Чоловік вирішив скористатися кількома вільними днями, які “випадково” виявилися у його графіку, та доєднатися до сімї. Білети на літак дальнього перельоту теж “знайшлись” випадково”. “Ну, вже вийшло, як є”, – так пояснив у соцмережі ситуацію Гонковський. після відпочинку на острові Андрій провів у Варшаві благодійний тренінг, після якого скерував зібрані 450 тисяч гривень на придбання дронів для фронту.

Гонковський прокоментував політ на Мальдіви

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *