ЗСУ атакували російський аеродром "Бельбек"

Удар по аеродрому “Бельбек” у Криму матиме наслідки для російських повітряних сил

Новини

За даними британської розвідки удар, який завдали ЗСУ по ворожому аеропорту в тимчасово окупованому Криму матиме серйозні наслідки, що вплинуть на здатність ПС РФ атакувати Україну.

ЗСУ атакували Бельбек

31 січня неподалік Севастополя прогриміла серія вибухів. яку росіяни, як завжди, пояснили “поробою ППО”. Але через деякий час місцеві жителі на цифрові носії зафіксували стовп диму, що підіймався орієнтовно над територіює аеродрому “Бельбек”. Днями розвідка Британії підтвердила удар по кільком одиницям бойової техніки. “Військовий експерт, співробітник СБУ 2004-2015 рр. Іван Ступак зазначив, що 31 січня на аеродромі Бельбек було знищено три літаки РФ”, – повідомляє “Еспресо2.

Наслідки для РФ

У звіті розвідки зазначено, що ця подія може негативно вплинути на здатність Повітряних Сил РФ вести наступальні операції та приймати рішення, у яких необхідно задіювати авіаційні пристрої. Зі “строю” виведено кілька важливих бойових літаків. Але найбільша шкода завдана моральному духові добре підготованих пілотів та представників обслуговуючого персоналу. “Будь-які подальші удари по критично важливих вузлах координації в Криму майже напевно посилять цей тиск, створюючи підвищену ймовірність помилки або прорахунку”, – зазначено у даних розвідки.

Аеродром Бельбек атаковано: ЗСУ злищили три літака

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *