Олександра Павлюка звільнили з посади заступника міністра оборони

Стало відомо про чергове звільнення в Міністерстві оборони

Новини

10 лютого стало відомо про звільнення Олександра Павлюка, який обіймав посаду заступника міністра оборони. Днями раніше президент Володимир Зеленський анонсував масові звільнення в управлінському апараті.

Починаються масові “зачистки” в апараті управління?

Про те, що Павлюка звільнили з посади, повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній Раді України Тарас Мельничук. Про причину звільнення мовчать: відомо тільки, що тепер військовий працюватиме на іншій посаді. Серію заміщень високопосадовців спостерігаємо вже тривалий час. Перша хвиля масових звільнень в Міноборони почалась з вересня 2023. Резонансним стала відставка Олексія Резнікова. Станом натепер серед українців популярною стає думка про необхідність відставки Умєрова, а 9 лютого Зеленський офіційно звільнив Валерія Залужного. Його місце зайняв Олександр Сирський.

Що відомо про Олександра Павлюка

Військовий пропрацював на посаді рік. Чи пов’язане це звільнення зі скандальним законопроектом, на прийнятті якого наполягають представники Міноборони – не відомо. Однак, саме після розгляду проекту закону 10449 послідувала хвиля відставок. “Олександр Павлюк був призначений першим заступником міністра оборони України у лютому 2023 року. Він є військовослужбовцем, який був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня, має звання «Герой України» з врученням ордена «Золота Зірка»”, – повідомляє редакція 24 каналу.

Звільнення Павлюка з Міноборони – що це означає?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *