Вокзал у Костянтинівці на Донеччині повністю зруйновано

Росія зруйнувала вокзал у Костянтинівці на Донеччині, є втрати та руйнування

Новини

Вранці 25 лютого стало відомо про черговий обстріл Костянтинівки, що на Донеччині. Сьогодні РФ ракетним ударом повністю зруйнувала автовокзал та кілька споруд, що розташовані біля нього.

Що відомо про постраждалих

Кілька людей, що знаходились поруч, отримали легкі травми. Деяким з них надано медичну допомогу. Одна жінка від госпіталізації відмовилась, хоча суттєво постраждала від вибухової хвилі. «Жінка отримала легкі поранення, від госпіталізації відмовилась. Вона травмувалась від вибухової хвилі, внаслідок вибитого віконного скла», – розповів в.о. начальника Костянтинівської МВА Сергій Горбунов в коментарі “Суспільному“.

Руйнування від удару

Приміщення вокзалу у Костянтинівці зруйновано майже повністю. Відомо також про значні пошкодження православного храму, який знаходиться неподалік. Ударною хвилею повибивало вікна у кількох навколишніх будівнях. Руйнування через обстріл зазнали приміщення кількох автомобільних майданчиків, 2 приватних й 12 багатоквартирних будинків, 21 магазин, 19 торговельних павільйонів. три заклади освіти. Також окупанти пошкодили адмінбудівлі, приміщення пошти та кіоск біля вокзалу. Нагадаємо, Росія щодня обстрілює Донеччину, перекладаючи відповідальність за обстріли на Україну.

Вокзал у Костянтинівці: що відомо про наслідки обстрілу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *