В Росії через хакерські атаки не працюють соцмережі

Масові збої в роботі російських операторів: що сталося?

Новини

30 та 31 січня в Росії стались масові збої в роботі мобільних операторів та інтернет-провайдерів. Про це повідомили самі представники компаній-монополістів.

Збої в роботі комунікаційних мереж

Найбільші проблеми з під’єднанням до мереж фіксують в Москві, Санкт-Петербурзі, Краснодарському краї, Башкортостані та Костромській області. Про проблеми повідомили такі мобільші оператори, як “Білайн” та “Мегафон”. Офіційні представники запевняють: технічна несправність точно не на боці оператора. Ссилаються на потужну хакерську атаку зі сторони України. Пропагандистські ЗМІ, як завжди, поспішили звинуватити українські структури у російських бідах.

Інформаційна площина “зона .ru.” більше не працює

Відомо, що росіяни не можуть відкрити жоден сайт, який знаходиться на цифровому домені “ru.”, що є найбільшим в Росії. “Координаційний центр доменів .ru і .рф підтвердив збій в інфраструктурі DNSSEC”, – пише “Європейська правда”. Інформаційне видання “Медуза”. посилаючись на місцеві російські джерела, підтверджує неможливість користуватись деякими соцмережами, зокрема, сайтами Яндекс” і “Вконтакте”. Також недоступні додатки різних сервісів (додатки “Тінькофф“, Avito, Wildberries та інші).

Не працює інтернет та мобільні оператори: що сталось в Росії?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *