Польща заблокувала останній пункт пропуску для українців

У Польщі знову блокують пункти пропуску, у черзі стоять близько 2500 вантажівок

Новини

25 лютого польські протестувальники, що виступають проти умов “зеленого коридору“, відновили блокування КПП “Устилуг – Зосин”. Наразі в черзі чекають приблизно 2500 вантажних фур, водії яких не можуть повернутися до України.

Що зараз відбувається на кордоні

Блокада одного з найбільших пунктів пропуску, який функціонував ще кілька днів тому, поновилася. Про те, що зараз там відбувається та скільки вантажних та легкових автівок стоїть у черзі розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко. “За словами Демченка, блокування руху фермерами триває на шести напрямках. Найбільше протестують поблизу пунктів пропуску “Краківець”, “Рава-Руська” та “Ягодин“. Проте, на пропуску “Устилуг” вже зафіксоване певне зменшення блокування, що не суттєво впливає на ситуацію взагалі”, – повідомляє “Інкор”.

Як проїхати легковою автівкою

Польські протестувальники заперечують інформацію щодо блокування руху легкових автівок та пасажирських автобусів. Проте, через значні затори із вантажних фур навіть звичайні автівки не можуть нормально проїхати; доводиться чекати у чергах. Акції протесту фермерів у селі Зосині знову відзначились пропутінськими закидами. Уряд Польщі буде вимушений реагувати на це найближчим часом. Україна вже розробила план домовленостей з Польщею щодо вирішення ситуації на кордоні.

Блокада кордону поновилася: поляки перекрили останній пункт пропуску

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *