ЗСУ знищили кілька важливих одиниць російської техніки за добу

Високоточні артснаряди вже показали себе на полі бою, окупанти залишились без важливої техніки

Новини

9 лютого стало відомо про нові втрати РФ на війні в Україні. Йдеться про дорогу воєнну техніку, за допомогою якої окупанти наносили удари по нашій території та нищили позиції ЗСУ.

Знищено ЗРК “Бук” та “Гіацинт-С”

У пресс-службі Збройних Сил підтвердили знищення кількох одиниць техніки окупантів на півдні. Для того, щоб відновити втрачену техніку або замінити її новою, росіянам знадобиться чимало часу. За минулу добу українським воїнам вдалось знищити дуже серйозні військові цілі. Йдеться про зенітно-ракетний комплекс «Бук М2», його окрему радіолокаційно станцію, станцію радіоелектронної боротьби Р330 «Житель» та 152-міліметрову самохідну артилерійську установку «Гіацинт-С». Без такої техніки загарбникам доведеться на деякий час або ж відійти від позицій, або припинити рясні обстріли прифронтових територій.

Із чого обстрілювали окупантів

Достеменно не відомо, яку зброю використовували українці. Експерти припускають, що Збройні Сили задіяли високоточні артилерійські снаряди, які завсім нещодавно прибули до України із Західної Європи. Саме на них наші бійці чекали майже півтора роки. Новину про знищення техніки окупантів повідомиля служба по звязкам із громадськістю чотирнадцятого окремого полку Збройних сил України. Додали, що попередньо слідкували за розтауванням військових локацій за допомогою українських дронів-камікадзе.

Втрати РФ за останню добу дуже серйозні, що розповіли у ЗСУ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *