Маячня Путіна в новому інтерв'ю

Путін звинуватив Україну у відмові від переговорів та державному перевороті

Новини

Російський диктатор Володимир Путін в інтерв’ю американському ведучому Такеру Карлсонy провів лікбез з історії слов’янських народів та пояснив, чому у теперішній війні винна Україна.

В Україні Путін побачив “елемент громадянської війни”

В розмові з журналістом президент Росії наголосив, що окрім війни з росіянами українці воюють ще й між собою. Він знайшов підступні вербальні конструкції, щоб описати внутрішнє становище всередині України. На ситуації, яка розвивається довкола мобілізації українських чоловіків, фінансування армії, фактів про розмінування Чонгару та підступів до Чернігівщини і Сумщини, численні скандальні випадки у відносинах підлеглих командирів, Кремль звинувачує українське керівництво. Крім того – найбільша провина України у тому, що нею таки не були виконані Мінські домовленості, а опозиційні сили допустили державний переворот у 2014 році.

Українці досі відчувають себе росіянами

За переконанням Путіна, етнічна самоідентифікація українців досі дуже споріднена з російською, оскільки в Україні наразі живе кілька поколінь, які були народжені та виховані в умовах Радянського Союзу. Наразі київський уряд відмовився від переговорів з Росією, хоча попередньо існувала домовленість про такі перемовини одразу після відводу військ з-під Києва. Тоді, як пояснює диктатор, делегації вже готові були підписати перемир’я, поки не втрутився Вашингтон та Борис Джонсон, чий візит до Києва за лічені години скасував весь “мирний план”.

Інтерв’ю Путіна і Такера про війну в Україні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *