Коли магістранти здаватимуть іспити 2024?

Стало відомо про дати вступної кампанії на магістратуру 2024

Новини

Міністерство освіти опублікувало дати майбутньої вступної кампанії. Поточного року спостерігається збільшення кількості бажаючих продовжувати навчання та здобувати вищу освіту.

Коли будуть іспити для вступу на магістратуру?

Основна сесія Єдиного вступного іспиту та Єдиного фахового вступного випробування відбудеться з 24 червня по 15 липня. Буде ще й додатковий “коридор” для складання іспитів тим, хто по вагомим причинам не встіг це зробити з зазначені дати. З 31 липня до 14 серпня приймальні комісії будуть працювати з майбутніми студентами мпецифічних спеціальностей або ж тими, хто не стиг скласти випробувальний екзамен раніше. Перелік іспитів, необхідних для вступу на ті чи інші спеціальності, можна знайти на сайтах вузів.

Коли потрібно зареєструватися?

Для того, щоб скласти іспити ддя вступу на магістратуру 2024, необхідно пройти реєстрацію. Вона має специфічний алгоритм, а абітурієнти, що його не виконають, не зможуть взяти участь у вступній кампанії. Реєстрація на основну сесію у приймальній комісії ЗВО проходитиме з 7 до 29 травня. До 17 червня вступники мають отримати запрошення. Результати іспитів будуть оголошені в період до 20 липня. Нагадаємо: цьогоріч Міносвіти анонсувало суттєве скорочення загальної кількості закладів вищої освіти в Україні. Це пов’язано з необхідністю скоротити рівень корупції та підвищити рівень освіти і професійної компетентності як серед майбутніх випускників, так і серед викладацького складу.

Вступна кампанія 2024 для магістрів: коли починається?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *