Як Боррель потрапив під обстріл у Києві

Боррель кілька годин провів у київському укритті, після чого назвав українців сміливим народом

Новини

До української столиці з дипломатичним візитом прибув західний високопосадовець Жозеп Боррель. Ранок 7 лютого розбудив його тривожними сиренами, які увімкнули в Києві через ракетну загрозу.

Боррель кілько годин провів під ракетним обстрілом

«Почав свій ранок у бомбосховищі, поки повітряні тривоги лунають по всьому Києву», – такий допис зробив Боррель із підвального приміщення, де він та ще кілька представників делегації перебували під час повітряної тривоги. Сирени в Києві лунали з самого ранку, столицю обстрілювали двома хвилями. Силам Оборони вдалось знищити кілька дронів та ракет, але влучання все одно є. У Київській ОВА підтвердили “прильоти” по Голосіївському та Дніпровському районах. Там кілька людей отримали важкі травми, є загиблі.

Європейські дипломати відчули війну “власною шкірою”

Голова європейської дипломатії Жозеп Боррель назвав українців сміливим народом, коментуючи ранковий обстріл Києва. На своїй сторінці у суцмережі він наголосив, що в такій реальності сміливі українці живуть щодня, бо вимушені протистояти несправедливій російській агресії. “Днями раніше Сполучених Штатів у Києві Бріджит Брінк також відреагувала на обстріл, написавши, що жителі Києва та інших регіонів України «прокинулися від чергової масованої російської ракетної та безпілотної атаки», – пише “Радіосвобода”.

Боррель у Києві зробив допис із бомбосховища

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *