США атакували військові бази в Іраці та Сирії

США завдали масованої атаки по іранським об’єктам в Іраці

Новини

Вранці 3 лютого з’явилась важлива інформація з західних джерел про масовану атаку, яку США завдали по об’єктам на території Іраку. Загалом уразили близько 85 цілей.

Кірбі про нічну атаку США

Повітряною зброєю далекої дії Штати “били” по військовим обєктам Ірану. Частина з них дислокується на території іраку. інші – у Сирії. Відомо, що вночі американські бомбардувальники піднялись у повітря для того. щоб здійснити близько 120 високоточних атак. Про це докладніше вже розповів сенатор Джон Кірбі.

“Збройні сили США завдали ударів по більш ніж 85 цілях на семи об’єктах, що використовуються Корпусом вартових ісламської революції Ірану та бойовими угрупуваннями, які вони спонсорують. Три з цих об’єктів розташовані в Іраку. Чотири – в Сирії”, – сказав Кірбі.

Позиція Байдена: “Війна продовжиться”

Американський президент рішуче налаштований на продовження військової операції у східному регіоні. Днями раніше він заявив, що США готують потужну відповідь Ірану за атаку американської військової бази в Йорданії. Тоді внаслідок терористичного акту загинуло троє американських військових. Сьогоднішній обстріл іранських локацій засвідчив, що Джо Байден не налаштований жартувати та рішуче мститиметься за смерть американських солдат.

“Об’єкти, по яких було завдано ударів, включали командно-контрольні оперативні центри, розвідувальні центри, сховища ракет і безпілотних літальних апаратів, а також об’єкти матеріально-технічного забезпечення та постачання боєприпасів”, – відзвітували у прес-службі Центрального командування США.

США атакували Іран: початок нової війни?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *