У Лисичанську ліквідували колаборанта

“Мінус” колаборант: у Лисичанську ліквідували російського високопосадовця

Новини

ЗСУ ліквідували одного з колаборантів, який перейшов на бік противника ще у 2014 році. Нашим воїнам вдалось знешкодити так званого “міністра НС” так званої “ЛНР” Олексій Потелещенко.

Обстріл Лисичанська 3 лютого

5 лютого стало відомо, що посадовець загинув під час влучання українського снаряду по одному з приміщень, де штабувались вороги. У пропагандистських джерелах зазначається, що приліт відбувся по “пекарні”. Так російські ЗМІ намагаються виставити ЗСУ злочинцями, які обстрілюють цивільні обєкти. Відомо, що ліквідований “міністр” до цього працював на керівних посадах у ДСНС України, зокрема у Луганській області. Тепер на Луганщині на одного колаборанта менше. Випадок стався 3 лютого 2024 року.

Що відомо про загиблого російського посадовця?

З інформації, яку оприлюднюють російські джерела, Потелещенко працював у так званій “народній міліції ЛНР”, надалі в “МНС ЛНР”. Його було призначено так званим “міністром надзвичайних ситуацій ЛНР” у вересні 2023 року. На превеликий жаль поплічників-окупантів, на цій посаді він протримався не довго. Голова бойовиків так званої “ЛНР” Леонід Пасічник у обстрілах Лисичанська, як вже повелось, звинуватив Збройні сили України. За словами терориста, унаслідок “українського” обстрілу загинуло 28 чоловік.

У Луганській області ліквідували “міністра НС”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *