Наслідки нічної атаки по Кривому Рогу

Знеструмлена Дніпропетровщина, у Кривому Розі вводять аварійні відключення

Новини

Внаслідок повторних нічних обстрілів Кривого Рогу та області без світла залишились десятки тисяч абонентів на Дніпропетровщині. Детальніше про це розповів голова ради міста Олександр Вілкул.

Яка ситуація в Кривому Розі зараз?

Через нічний обстріл Кривого Рогу 3 лютого можуть бути суттєві проблеми з електропостачанням та звязком. Російські дрони влучили по енергетичному обєкту. Місцевих мешканців закликали приготуватися до часткового блекауту. Віялові відключення будуть схожими на ті, що спостерігались минулого року.

«Енергетики вводять графіки аварійних відключень (за тим самим алгоритмом, що був торік під час блекаутів). Через 10 хвилин зупиниться швидкісний трамвай. Частина лікарень, вода, тепло (там, де це можливо) переходять на генератори», — написав Вілкул.

Лисак про ситуацію в області

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що під час нічної атаки на Дніпропетровщину росіяни запускали дрони-камікадзе, частину з яких вдалось збити. Але є і влучання, переважно – у Кривому Розі та передмісті. Зокрема, унаслідок них виникло дві пожежі. Станом на 7.00 ранку було знеструмлено дві котельні, то ж мешканці окремих районів наразі без теплопостачання. Загалом через російську атаку без електроенергії залишились близько 15 тисяч споживачів. Без тепла ще більше – 43 тисячі абонентів опинились “відрізаними”. Також фіксують перебої з водопостачанням в окремих районах.

Кривий Ріг без світла та тепла, коли відновлять інфраструктуру?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *