Оновлена інформація з Харкова: що відомо про обстріл

Стало відомо про нові жертви у Харкові

Новини

На місці прильотів російських ракет, якими зранку 23 січня РФ обстріляла Київський район Харкова, досі працюють рятувальники. Щогодини стає відомо про нових постраждалих, у міській ОВА оновлюють інформацію.

Нова інформація про кількість постраждалих

Станом на ранок голова міської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що поранення різної тяжкості дістали близько 30 людей. Також повідомлялось про двох загиблих жінок. Вдень інформація оновилась: “Кількість поранених у Харкові зросла до 42 осіб. Серед них четверо дітей, їхній стан середньої важкості”, – додав голова ОВА. Працівники ДСНС продовжують працювати на місці влучання. У багатоповерхівках руйнування тотальні: через завали у підїздах та ліфтових шахтах досі важко евакуювати місцевих мешканців.

Інші збитки від російського обстрілу

Унаслідок влучань російських ракет багато мешканців залишились без житла. “У 20 будинках вимушені були відключити опалення. У 14 відключено електрику, у 12-ти газопостачання”, – прокоментував мер Харкова Ігор Терехов. Він додав, що наразі у посиленому режимі почали працювати пункти обігріву та всі необхідні служби, допомоги яких зараз потребують люди. За його словами, пошкоджень зазнали близько 30 житлових будинків, серед них – багатоповерхівки та забудови приватного сектору.

У Харкові рятувальники оновлюють інформацію про кількість жертв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *