У Кривому Розі зупинилась шахта

Через знеструмлення у Кривому Розі люди виявились заблокованими у шахті пад землею

Новини

Через потужний нічний обстріл дронами у Кривому Розі сталось одразу кілька важливих подій. Знеструмлення енергетичної підстанції “Укренерго” та заблокована шахта, де перебували близько 100 працівників – проблеми, над якими зараз працюють рятувальні служби.

Що сталось в Кривому Розі вносі?

Через влучання ворожим дроном відбулось знеструмлення однієї із підстанцій “Укренерго”. На місце події одназу виїхали рятувальники та почали перемикати обладнання на засоби резервного живлення. Через відсутність електроененргії близько 100 людей опинились заблокованими під землею, поскільки зупинилась робота кількох шахт. Докладніше про це розповів начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Вночі російська армія атакувала Криворізький район безпілотниками. Три «Шахеди» збили оборонці з ПвК «Схід». Але є і влучання БпЛА. Це призвело до знеструмлення більш ніж 40 тис. абонентів. Зокрема, двох шахт. Під землею залишилися понад 100 робітників. Частину з них вже підняли на поверхню», – написав він.

Нічні удари на Нікопольщині

Сирени повітряної тривоги лунали майже всю ніч на Нікопольщині. Ворог цілив по кільком районам Дніпропетровської області. За словами речниці ОК “Південь” Гуменюк, така тактика була спрямована на те, щоб нанести як можна більше шкоди тиловим територіям. Неспокійно було у Марганцю та Мирівській громаді. Там є не значні пошкодження; люди не постраждали. У Покровській громаді, нажаль, є постраждалий чоловік. Його госпіталізовано до медичного закладу у стані середньої тяжкості.

Росія обстріляла Кривий Ріг, є влучання в станцію “УкрЕнерго”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *