Нічний обстріл дронами тривав 6 годин

Обстрілювали схід і центр, – що відомо про потужну нічну атаку дронами?

Новини

Вранці 2 лютого речниця ОК “Південь Наталія Гуменюк відзвітувала про нічні події. Росія обрала нову тактику обстрілів України, щоб виснажити нашу систему ППО.

Влучання на Кіровоградщині та обстріл прифронтових територій

За словами Гуменюк, РФ спрямовувала ударні дрони на прифронтові території, щоб відволікти увагу військових від самої лінії фронту та виснажити систему ППО. Так, безпілотники детіли на Дніпропетровщину, Кіровоградщину, Миколаївщину, Херсонщину та Кривий Ріг. Місцеві мешканці чіли звуки вибухів у Кропивницькому та області.

“Відбулося влучання в об’єкт інфраструктури. Пожежа, яка спалахнула, вже локалізована. Люди не постраждали – це найголовніше. Зрозуміло, що ворог б’є по тих регіонах, які можуть підтримувати прифронтові території”, – сказала речниця Наталія Гуменюк, пояснюючи те, що відбувалось на Кіровоградщині.

Збили 11 дронів з 24

За підсумками нічного відбиття сили протиповітряної оборони збили 11 бойових “Шахедів”. Повітряна тривога по регіонам тривала близько 6 годин. Окупанти не давали нашим оборонцям перепочити, дрони запускали не підряд; вивідували, де локалізуються системи ППО та які ділянки найменш захищені. Крім влучань на Кіровоградщині відомо й про інші “прильоти”. “Повітряні сили ЗСУ повідомляють, що удар було спрямовано по об’єктах критичної інфраструктури на Дніпропетровщині. Відомо, що у Кривому Розі пошкоджена підстанція”, – пише “РБК-Україна”.

Вибухи в Кропивницькому: РФ поцілили в об’єкт інфраструктури

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *