Рідкісне авто продали на аукціоні в США

З аукціону за 5 мільйонів – в США продали авто рідкісної в Україні марки

Новини

У Сполучених Штатах пройшов аукціон, на якому продали легендарну серійну автівку за 5 мільйонів доларів. Куди спрямують виручені гроші – не уточнювали. Фанати автоспорту із захватом обговорюють новину, адже купе Subaru Impreza STI – дійсно рідкісний екземпляр, яких у світі близько 400 одиниць.

Авто з лімітованої колекції

“У США на аукціоні Cars and Bids продали Subaru Impreza 1998 року. За автомобіль виручили 135 000 доларів (5 100 000 гривень за актуальним курсом) — як за новий Porsche 911″, – повідомляє “Автотема”. Висока ціна автівки зумовлена лімітованою колекцією та рядом вимог, які були поставлені до її виробництва. Загалом, цей легковий автомобіль має власну історію. Дводверну Subaru Impreza 22B STI виготовили дуже обмеженою партією для того, щоб допустити таке купе до чемпіонату світу з ралі WRC.

Один екземпляр авто є в Україні

Виявляється, і в Україні є одна така автівка. Не відомо, хто саме є власником рідкісного екземпляру. Ціна Subaru Impreza може коливатися від 300 тисяч доларів. Такий розрив у показнику зумовлений технічним станом авто. Явщо машина не відреставрована, то купити її можна дешевше. Проте, цікавляться такими екземплярами лише фанати автомобільного спорту та колекціонери рідкісних марок. Курсувати такою вітчизняними дорогами не практично та дорого в обслуговуванні. Автівка повноприводна, а головне – має гучну історію з участю у легендарному ралі.

У Сполучених Штатах пройшов аукціон, на якому продали легендарну серійну автівку за 5 мільйонів доларів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *