Пісторіус про підтримку України

Німеччина підготує 10 тисяч солдат для України

Новини

Країни Європи активно долучаються до протистояння світовому агресору. Тепер вони більш рішуче допомагають Україні. ФРН заявила, що її інструктори до кінця 20024 року підготують 10 тисяч українських воїнів.

Суттєва допомога від Німеччини

Протягом 2024 країна займатиметься не тільки підготовкою ЗСУ, але й постачатиме озброєння до нашої країни. Міністр оборони Борис Пісторіус заявив про серйозний пакет військової допомоги, який там готують для українського фронту. “…Серед них постачання ППО IRIS-T SLM, “Гепардів”, понад 80 основних бойових танків Leopard 1 A5, бронетранспортерів, 450 броньованих автомобілів та додаткових артилерійських систем з боєприпасами. А також дрони, радіолокаційні системи та системи розмінування та розвідки”, – пише “УНН”.

Чи справді Німеччина готується до війни

Деякі аналітики прямо заявляють про те, що через пару років Німеччину очікує пряме воєнне зіткрення з РФ. Більш обережні прогнозисти кажуть: це буде проксі-війна – своєрідне гібридне протистояння в інформаційному полі або ж методами локальних зіткнень на окремих ділянках кордонів. Сам Пісторіус в публічному полі підтвердив, що війна з Росією неминуча для його країни. Поки що Захід сподівається на стримування агресора шляхом “перемелювання” росармії на українських фронтах.

Пісторіус розповів про готовність допомагати Україн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *