У Туапсе горить нафтобаза

У Туапсе горить нафтопереробний завод, яка реакція СБУ?

Новини

Щодна в Росії палають нові об’єкти, Україна ж не підтверджує прямої причетності до таких “гарячих” подій. 25 січня стало відомо про нову масштабну пожежу у Туапсе, де сталося займання на нафтопереробному заводі.

Коментар від нашої служби ,езпеки

Представники СБУ вже встигли прокоментувати ситуацію. Але прямих підтверджень своєї причетності до пожежі не надали. Ось який допис з’явився вранці 25 січня на офіційному ресурсі відомства: “СБУ б’є вглиб РФ і продовжує атаки на обʼєкти, які не тільки мають важливе значення для економіки Росії, але й забезпечують паливом ворожі війська. Далі буде багато сюрпризів, системна робота триває”. Очевидно, Україна таки має засоби далекого ураження, хоч у відкритих джерелах про це нічого не говориться.

Пожежа у Краснодарському краї

Краснодарський край, мешканці якого до цього відчували себе відносно спокійно, тепер також сколихнувся від відголосків війни в Україні. Сьогодні там спалахнула пожежа на нафтобазі. Займання сталось на території 200 м.кв., про це повідомили місцеві джерела. “Як зазначають співрозмовники, була пошкоджена установка первинної обробки нафтопродуктів, а саме – вакуумна та атмосферна колони”, – пише “РБК-Україна”. Російські ЗМІ повідомляють, що причина пожежі – влучання українськими бойовими дронами.

Пожежа в Краснодарському краї: горить нафтобаза

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *