Нікополь атакували новими дронами

Російські дрони з камерами нічного бачення запустили на Нікополь

Новини

Росіяни часто ататкують Дніпропетровську область, зокрема Нікополь. Проте, дронами, оснащеними камерами нічного бачення, ворог обстріляв це місто вперше.

Росіяни використовують нову тактику атак

Днями раніше з’явилась інформація про те, що загарбники модернізуютm ударні дрони, вдосконалюючи їх так, аби було важче збивати українською ППО. У ніч проти 10 січня місто Нікополь, що на Дніпропетровщині, черговий раз було атаковане дронами-камікадзе. “Пізно ввечері росіяни атакували Нікополь за допомогою БпЛА-камікадзе. Вечірня атака БпЛА свідчить про використання росіянами нових дронів з камерами нічного бачення”, – повідомив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко.

Наслідки нічної атаки по Нікополю

Майже всю ніч у місті було тривожно: мешканці чули вибухи від роботи ППО. Але зафіксовано і влучання бойовими дронами. Відомо про пошкодження приватних будинків під час повітряної тривоги. Також окупанти поцілили у лінії електропередач, тож частина міста тимчасово залишилась без світла. Наразі там працюють всі необхідні служби. Також було пошкоджено одну господарську споруду. Інформацію про це вранці 10 січня виклав Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Нікополь на Дніпропетровщині атаковано новими дронами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *