Україна отримає від Німеччини 7 мільярдів у 2024

Наступного року Німеччина профінансує Україну на 7 мільярдів євро

Новини

Очільник німецького уряду Олаф Шольц анонсував серйозну фінансову підтримку для України. Його країна впродовж 2024 виділятиме на оборонно-промисловий комплекс України 7 мільярдів євро кількома траншами.

Як вплине на Україну допомога від Німеччини?

Наразі Україна потребує військової та фінансової допомоги як ніколи. Вже другу зиму поспіль ЗСУ намагаються витіснити загарбників з нашої території, але в умовах тотального дефіциту сил та засобів це дуже важко. Тому майбутня допомога від Німеччини може відіграти чи не переломну роль у цій війні. Вже кілька європейських країн, а також Канада погодились налагоджувати в Україні оборонно-промисловий комплекс для того, щоб ми мали власну зброю, у тому числі і важку.

Західні лідери виступають за подальшу підтримку України

Канцлер ФРН Олаф Шольц провів телефонну розмову з президентом США Джо Байденом. Лідери країн обговорили подальше фінансування Україні та ситуацію на Близькому Сході, яка щодня розгорається з новою силою свіжими конфліктами. Серед поточних питань було, зокрема, і питання доставки в Україну важкої техніки та будівництво баз для її ремонту у західних регіонах. Раніше зявилася новина про створення в Україні в 2024 році ремонтних пунктів для відновлення танків “Леопардів”.

Німеччина готує для України вагомий пакет фіндопомоги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *