Макрон обіцяє далекобійні ракети для України

Макрон рятує ситуацію в Україні; скоро Франція надасть серйозну допомогу

Новини

Країни Західної Європи одна за одною оголошують про передання Україні чергових пакетів фінансової та військової допомоги. Така активізація з боку партнерів, можливо, зумовлена ваганнями Конгресу США узгодити умови передачі нам грошей з американських фондів.

Україна матиме далекобійні ракети

Еммануель Макрон у лютому збирається відвідати Київ. Під час візиту має бути підписана двостороння угода між країнами-партнерами про те, що Україна отримає 40 далекобійних ракет. Ними ЗСУ зможуть “виносити” тили російських військ, які тримають під окупацією наші території. Крім ракет, як заявив Макрон, йдеться ще про кілька сотень бомб. Але найголовніше – Франція задіяна у розгляді проекту безпекових гарантій для України. Разом із іншими країнами вона розгляне запропоновану нашими політиками “формулу миру”.

Макрон закликає робити все, щоб Україна перемогла

Якщо Україна вистоїть у війні з Росією, то це означатиме, що деякий час і Європа буде у відносній безпеці. Тому зараз усі західні країни, які вважають себе демократичними, зобовязані надати Україні максимальну підтримку. Візит Макрона дехто називає відповіддю на недавню критику Шольцом темпів допомоги Україні з боку Європи. 16 січня він виступив зі спеціальною промовою, у якій пропонував створити спеціальний аудит для того. аби відслідковувати, хто і чим допомагає нашій країні.

Далекобійні ракети скоро будуть в Україн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *