ЗСУ ліквідували 60 окупантів одним ударом

Наслідки потужного удару ЗСУ по полігону РФ: знищено десятки окупантів

Новини

20 лютого українські військові завдали ракетного удару по полігону, де шикувались підрозділи армії РФ. Відомо, що там вдалось знищити близько 60 окупантів. Інформація з’явилась в мережі під ранок 21 лютого.

“Трагедія” для росіян на Донеччині

Подія сталась в окупованій частині Донецької області, де дислокувалась військова частина росармії. Про неї спочатку повідомили російські канали, а потім українські джерела підтвердили інформацію. На момент прильоту на полігоні знаходились військовослужбовці 36-ї гвардійської мотострілецької бригади (військова частина 06705), постійним місцем дислокації якої є місто Борзя Забайкальського краю.

“У середині дня 20 лютого українські військові, імовірно, завдали удару двома ракетами з РСЗВ HIMARS по полігону біля села Трудівське у Волноваському районі Донецької області, повідомили російській службі Бі-бі-сі кілька джерел, знайомих із ситуацією”.

Росіяни скаржаться на командування

Бійці, яким вдалось вижити після ракетного влучання, вже встигли записати кілька плаксивих відео. На них вони скаржаться на командування, яке не подбало про безпеку підлеглих. У загибелі побратимів російський вояка звинувачує “генералів”, які “вишикували бійців серед чистого поля”. ВВС повідомляє, що володіє відео та фотоматеріалами, які було зроблено вже після ракетної атаки. Але широкому загалу їх не оприлюднюватимуть з етичних міркувань.

Удар по полігону на Донеччині: ЗСУ нищать ворога

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *