Пошкодження після нічного обстрілу Одеси

Наслідки нічної атаки по Одещині

Новини

Вночі та вранці 10 лютого Росія атакувала дронами Одещину. Цілили прямо по місту, було зафіксовану потрійну хвилю атаки. Сили ППО знищили більшість ворожих “шахедів”.

Куди поцілили на Одещині

Під час пуску першої хвилі усі дрони спрямували прямо по місту. Силам оборони вдалось знищити усі 9 літальних апаратів ще на підступах до повітряного простору обласного центру. Наступну хвилю спрямували на припортову інфраструктуру Подунав’я. За другою атакою було знешкоджено 12 ударних дронів.  Внаслідок влучання та падіння уламків на підприємства постраждало кілька споруд, осколкові поранення та мінно-вибухові травми отримали кілька чоловік. Деяких з них госпіталізовано у важкому стані. Третя хвиля атаки завдала школи дорожному покриттю, складським приміщенням та деяким комерційним спорудам.

Третя хвиля: атака Ізмаїла

Нічний обстріл південних районів Одеси спричинив численні руйнування саме в портовій інфраструктурі приморських локацій. Відомо про численні пошкодження ангарів в Ізмаїлі, складів та інших споруб технічного призначення. Очевидно, так росіяни намагаються знайти та знешкодити захисні локації. які спрямовані на боротьбу з Чорноморським флотом РФ. На сайті Одеської ОВА поки що є тільки стислі відомості про наслідки атаки. Загалом повітряна тримога у місті продовжувалась і вранці, але основна хвиля атак припала на 3-6 годину по ночі.

Обстріл Одеси 10 лютого: відомо про наслідки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *