Влучання у Дрогобичі на Львівщині, що відомо?

На Львівщині влучили в промисловий об’єкт, обійшлось без людських жертв

Новини

Під час нічної ракетної атаки РФ по Україні сталось влучання у Львівській області. Зокрема, гучно було у Дрогобичі. Місцева адміністрація повідомила про займання на одному з промислових об’єктів.

Куди поцілили на Львівщині

Вранці 7 лютого голова Львівської ОВА Максим Козицький зробив короткий допис у соцмережі: “Близько 09:30 пожежу на промисловому обʼєкті у Дрогобичі загасили. Люди не постраждали. Інформація ще доповнюється”. Відомо, що на місці влучання на момент публікації ще знаходились рятувальні служби. Втішає не великий об’єм площі займання, а також те, що люди не постраждали. За повідомленням від ДСНС, внаслідок пожежі пошкоджені дах на площі 500 м.кв. та автомобіль-сміттєвоз. Також відомо, що Сили Оборони збили ракету над Стрийським районом.

Козицький про влучання

“Станом на зараз інформації про постраждалих чи загиблих нема. Крім цього, наші Сили ППО збили одну ракету у Стрийському районі. Жертв та постраждалих нема. Пошкоджених об’єктів – також”, – таку інформацію Козицький оприлюднив близько 7 ранку. Пізніше стало відомо, що на місці влучання частково зруйновано будівлю. Сирени повітряної тривоги лунали на Львівщині ще із ночі. Крім ракети Силам Оборони вдалось збити над Львівською областю ще кілька дронів-камікадзе. Наразі ситуацію стабілізовано, усі промислові підприємства працюють у штатному режимі, пожежу у Дрогобичі загасили.

Влучання в Дрогобичі – куди саме поцілила російська ракета?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *