Столицю атакували крилатими ракетами 7 лютого

Ракетна атака на Київ закінчилась пожежами та людськими втратами

Новини

Вранці 7 лютого Росія атакувала Україну крилатими ракетами. Внаслідок влучань стались пожежі у багатьох містах. Зокрема – Києві, Харкові, Миколаєві, Дрогобичі. Найгірша ситуація наразі в столиці.

Наслідки в Києві 7 лютого

Під час повітряної тривоги Силами Оборони були зафіксовані пуски крилатих ракет на столицю. Повітряна зброя кілька разів змінювала курс. Спочатку командуванні повідомило, що група ракет рухається через Київську область у західному напрямку, через деякий час вони змінили курс на південно-західний. Влучання стались в Дніпровському та Голосіївському районах. Унаслідок влучань близько двох десятків людей госпіталізовано, серед них – вагітна жінка. Зі звернення Зеленського до українців, яке він записав через кілька годин після атаки, стало відомо, що станом на 10.00 у столиці двоє загиблих.

Рятувальники працюють з самого ранку

Перші тривожні сирени пролунали близько 06.00 ранку. Під час перших ударів пожежі сталися в Дніпровському та Голосіївському районах, де загорілись кілька багатоповерхівок, комунальні споруди та автівки. Рятувальники почали ліквідовувати пожежі в житлових квартирах, а от приступити до ліквідації наслідків ударів на енергетичних обєктах змогли тільки по закінченню повітряної тривоги. Мер столиці Віталій Кличко кілька разів виходив на звязок із містянами, інформуючи про стан справ у місті на області. Друга хвиля обстрілу закінчилась близько 9 години ранку.

Пожежа та тривожні сирени у Києві 7 лютого

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *