Верховна рада не проголосувала за звільнення Безуглої

Рада відмовилась звільняти з посади народну депутатку Мар’яну Безуглу

Новини

6 січня у Верховній Раді мало слухатись подання про звільнення скандальної нардепки з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Чому Безуглу хочуть звільнити

Останніми місяцями політикиня стала фігуранткою кількох гучних полвтичних скандалів. Перший з них був повязаний з осіннім законопроектром про мобілізацію, де Безугла та її колега Федір Веніславський пропонували забирати відстрочки у студентів та відправляти на фронт інвалідів ІІІ групи. Чергова гучна справа обговорювалась в мережі на початку зими, коли Безугла звинуватила генерала Залужного в некомпетентності та закликала його звільнитися з посади. Тоді зі слів депутатки випливало, що Валерій Залужний не має чіткого плану дій на 2024 рік, а його професійна придатність не відповідає вимогам теперішнього часу.

Рішення про звільнення відклали

Про слухання по справі Безуглой в раді нардеп Ярослав Железняк написав на своїй телеграм-сторінці так: “Після місяцю сорому і блокування…. Рада знову не перейшла до розгляду постанови №10391 про звільнення Безуглої з посади заступника голови Комітету по обороні…. 190 голосів”. Нагадаємо: в останньому скандальному законопроекті, який пропонує масове скасування відстрочок, пані депутатка також взяла участь. Вона є співавторкою положень, під якими врешті також підписався і Рустам Умєров.

Безугла залишилась на посаді після скандальних законопроектів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *