Барабаш розповів про ситуацію в Авдіївці

Російські ДРГ вже зайшли в Авдіївку: ситуація на Донеччині

Новини

Про те, що наразі коється в Донецькій області, зокрема – в Авдіївці, розповів начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телемарафону.

ДРГ вже на території міста

ЗСУ в Авдіївці фіксують поодтнокі випадки проникнення ворожих ДРГ. Коли групу противника виявляють – її відразу ліквідовують. Заходять не великими групами, тому справлятись з ними не складно. Небезпека полягає у тому, що раз заходять – значить, росіяни посилають розвідку, бо готуються до штурму. Коментар від Віталія Барабаша:

“Як таких вуличних боїв у місті немає. Звичайно, що є якісь поодинокі ДРГ, які намагаються пройти в місто, пройти вулицями. Є підтвердження цьому і відеопідтвердження. Але звичайно, що хлопці це відпрацьовують”, – розповів військовий.

“Росіяни тиснуть великими силами”

Загалом же сили росіян, скупчені під Авдіївкою, досить великі. Щодня українці чують тривожні новини з донецького фронту. Це означає, що Кремль не полишає спроб пееркидати туди війська для поповнення резервів, щоб повністю окупувати Донецьку область. За твердженням представників ГУР, Донеччина – одна з тих територій, які досі є приорітетною метою окупантів у цій війні. Наразі, за повідомленням Барабаша, в Авдіївці немає навіть вуличних боїв, бо Сили оборони міцно тримають фронт: “Звичайно, якщо ДРГ зайшла в місто і хлопці її ліквідовують, то звичайно, що йде стрілецький бій і у містян складається враження, що це вже вуличні бої. Якщо це все можна назвати вуличним боєм, то може так”.

Авдіївка тримається: Віталій Барабаш про ситуацію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *