У Ярославлі в Росії масштабна пожежа

Через атаку дроном у Ярославлі горить найбільший нафтопереробний завод

Новини

У Росії сталась масштабна пожежа на “Славнефть-ЯНОС” – одному з найпотужніших нафтопереробних заводів. Місцеві канали повідомляють, що займання сталось через атаку дроном.

Що відомом про нафтопереродний завод

“Славнефть-ЯНОС” – один із найбільших в Росії постачальників нафти на внутрішній ринок. Завод-гігант працює з 1961 року. У середньому обсяг переробки сировини в ПАТ “Славнефть-ЯНОС” складає близько 15 млн. тонн нафти на рік. Вранці 29 січня місцеві тереграм-канали повідомили, що Україна атакукувала територію заводу ударними безпілотниками. Один із дронів збили над Ярославлем. Його уламки впали біля установки гідрокрекінгу, спричинивши займання. За попередніми даними постраждалих немає, на місце події прибули служби швидкого реагування.

Усе більше пожеж в Росії

Останнім часом стало більше новин про пожежі в Росії. зокрема, на підприємтсвах з переробки пального. Нагадаємо, днями раніше російські ЗМІ писали про масштабну пожежу у Туапсе (Краснодарський край). Сьогодні ж. 29 січня, місцеві органи влади повідомили про займання на території ПАТ “Славнефть-ЯНОС”, що біля Ярославля. Роспропаганда “кричить” про атаку українськими дронами на Брянщині, де ще вночі почали працювами місцеві сили ППО. Ще одна не приємна новина для росіян – пожежа на заводі “Новатек”, що на узбережжі Балтійського моря. Цей промисловий обєкт припинив роботу 21 січня.

В Росії горить найбільший завод з переробки нафти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *