Максим Кріппа придбав першу золоту медаль в історії команди CS

Максим Кріппа, інвестор команди NAVI, придбав першу золоту медаль в історії команди CS на благодійному аукціоні Tribuna.com

Новини

Максим Кріппа, відомий як власник команди NAVI, придбав першу золоту медаль в історії команди з CS:GO на благодійному аукціоні Tribuna.com, який був організований Арсенієм «ceh9» Триноженком. Арсеній є колишнім гравцем NAVI в CS 1.6 та наразі працює кастером української студії Maincast.

Про це повідомляє Tribuna.com.

Українські представники кіберспорту продовжують активно підтримувати Збройні сили України в цей важкий час. Вони регулярно надають фінансову допомогу, організовують благодійні заходи та аукціони, спрямовані на підтримку військових.

Особливу роль у цьому відіграють представники українського кіберспорту, які активно поширюють інформацію про благодійні заходи та залучають увагу громадськості до цих ініціатив. Арсеній Триноженко став одним з таких діячів, організувавши аукціон, спрямований на підтримку військових, які захищають Україну.

Нещодавно на платформі Tribuna.com відбувся благодійний аукціон на золоту медаль «ceh9» з Intel Extreme Masters IV 2010, який зібрав успішні сто тисяч доларів на eBay.

Усі отримані кошти були спрямовані на підтримку Збройних сил України на Бахмутському напрямку. Власник кіберспортивної команди NAVI Максим Кріппа придбав цю медаль, яка стала першою золотою нагородою в історії організації у дисципліні CS:GO на даному благодійному аукціоні за ціною сто тисяч доларів.

Цей благодійний захід був спрямований на допомогу воїнам на Бахмутському напрямку, де тривають найбільш напружені бої. Ця медаль була виграна на турнірі Intel Extreme Masters IV у 2010 році. Варто зазначити, що всі отримані кошти від продажу лотів на аукціоні Tribuna.com також були спрямовані на допомогу Збройних сил України та постраждалим від війни.

За підсумками аукціону зібрали понад 6 мільйонів гривень на підтримку військових і мирних жителів, які постраждали від війни на сході України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *