Росія влучила ракетою по Харкову

Росія ударила по Харкову, є багато постраждалих

Новини

16 січня РФ завдала чергового ракетного удару по Харкову. Внаслідок влучання зруйновано кілька будиинків, серед поранених – люди у важкому стані.

Що відомо про удар по Харкову 17 січня

17 січня стало відомо про наслідки попереднього вечірнього обстрілу Харкова. Росія запускала ракети С-300 зі сторони Бєлгорода, били цілеспрямовано по житловим кварталам. Голова Харківської обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Синєгубов повідомив. що внаслідок ракетного удару зруйновано квартири у багатоповерхівках. згоріли авто. Найстрашніше – 17 поранених містян, двоє з яких у важкому стані. Рятувальники працюють на місці події, а важкопораненим жінкам надали допомогу. Проте, робити прогнози про їх подальший стан поки що рано.

Били по Холодногірському районі

Синєгубов повідомив, у який саме район влучила ракета. Від вечора 16 сіня харківяни чули сирени повітряної тривоги, після чого – серію вибухів. Ракета С-300 прилетіла по Холодногірському районі, де завдала численних руйнувань.

“У Холодногірському районі пошкоджені фасади близько 20 багатоквартирних житлових будинків, приміщення приватної медичної установи, знищені 14 автівок. Огляд триває.

По мірі розбору завалів рятувальники повідомляють адміністрації про нові жахливі знахідки та інформують про загальний стан потерпілих.

“Станом на 08:00 у медзакладі перебувають 13 потерпілих: 43-річна жінка — у вкрай тяжкому стані, вона отримала тяжке проникаюче поранення. Також у тяжкому стані 39-річна жінка. Інші — у середньому та легкому станах”, — зазначив Синєгубов.

Росія ударила по Харкову ракетою С-300

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *