Мішель Обама

Байден може зняти свою кандидатуру на пост президента США: ЗМІ розглядають альтернативу

Новини

Джо Байден може відмовитися від участі у президентських виборах на користь Мішель Обами, дружини колишнього президента Барака Обами, повідомили джерела.

Можливість заміни кандидата: Байден на користь Мішель Обами

У повідомленні зазначається, що у Демократичній партії наразі розглядають можливість того, що Байден може оголосити про зняття своєї кандидатури в серпні 2024 року на партійному з’їзді в Чикаго. Видання також вказує, що Мішель Обама вже внесена у список потенційних кандидатів, щодо яких проводять громадські слухання. “Ідея жінки-президента надихає багатьох американців”, — додається у заяві видання. Однією з головних причин є вік Джо Байдена, оскільки дві третини жителів США вважають його надто старим для того, щоб керувати країною ще чотири роки.

Чому Дональд Трамп і Джо Байден можуть не повернутися до Білого дому

Поміж іншого, значна кількість американців вважає, що Дональд Трамп не має повертатися до Білого дому через свій вік та судові справи, що відбуваються проти нього. В Демократичній партії стверджують, що ці фактори також вплинуть на волевиявлення виборців.

Раніше слова Дональда Трампа про те, що у разі розширення російської агресії Штати не допомагатимуть Європі, глибоко стурбували європейських союзників України.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *