Держприкордонслужба отримала одразу 100 вантажних мікроавтобусів від MK Foundation – фото та відео

Благодійний фонд MK Foundation відомого бізнесмена Макса Кріппи передав Держприкордонслужбі 100 вантажних мікроавтобусів Volkswagen Transporter, які дуже знадобляться підрозділам в зоні бойових дій.

Про допомогу повідомила пресслужба прикордонників. Автомобілі направлені на найважчі ділянки фронту, зокрема на Херсонський, Запорізький, Донецький, Луганський та Харківський напрямки.

Хто надав гроші на допомогу прикордонникам?

Зазначається, що це вже не перша допомога від фонду прикордонникам – з початку повномасштабного вторгнення захисникам України передано 313 таких автомобілів, дві вантажівки Iveco та три карети швидкої допомоги. 

Важливо, що гроші на мікроавтобуси були зібрані не за донати, а за рахунок компаній-партнерів: кіберспортивної організації NAVI, компанії-розробника ігр GSC Game World та студії кіберспортивних трансляцій Maincast.

Що відомо про фонд MK Foundation?

Фонд MK Foundation було створено бізнесменом Максом Кріппою з конкретною метою – сфера гуманітарного розмінування та матеріально-технічного забезпечення. Бізнесмен володіє бізнес-центром “Парус”, є співінвестором у студії трансляцій кіберспорту Maincast та володіє відомою кіберспортивною організацією NAVI.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *