Коли україна отримає допомогу від Конгресу?

Наступного тижня у США можуть дійти згоди щодо передання Україні грошей

Новини

Про те, що вже наступного тижня Конгрес може погодити передання Україні фінансової допомоги розповів лідер республіканців у Сенаті Мітч Макконелл.

Наступного тижн Україна отримає гарні новини

“Моє припущення – що ми напевно будемо розглядати це у Сенаті наступного тижня”, – так висловився Макконелл. Демократична та Республіканська партія можуть дійти згоди щодо встановлення суми, яка виділиться із фондів США для допомоги Україні. Раніше конгресмени не могли дійти згоди через конфліктну ситуацію, повязану з великим напливом мігрантів до країни. Допоки президент Байден не погодився йти на певні поступки, Республіканська партія не бажала навіть розглядати можливість передачі грошей Києву.

Чи має США гроші для України

У грудні у Білому Домі заявили, що вже перебали Україні останній пакет допомоги. Тепер це на фронті відчутно як ніколи; поточна зима є дуже важкою для Збройних Сил. Затримка процесу з голосуванням відбувається через суперечки між адміністрацією Байдена та палатою Представників. Саме там відхилилои прохання спікера Майка Джонсона як можна швидше передати Україні новий пакет допомоги. 18 січня зявились нові оптимістичні прогнози: на засіданні партій таки можуть дійти згоди щодо голосування з позитивними для нас наслідками.

Вже за тиждень можуть оголосити про новий пакет допомоги від США

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *