Мобілізацію та воєнний стан продовжено ще на 90 днів, – Ярослав Железняк

6 січня Верховна Рада проголосувала за продовження воєнного стану та загальної мобілізації. За поданням Президента було запропоновано продовжити військовий стан в Україні ще на 90 днів.

Україна готується укдадати гарантії безпеки вже найближчим часом

Це може статися вже в лютому, – повідомляє “РБК-Україна”. Останніми тижнями багато європейських країн заявляють про свою готовність підтримувати Україну у довгостроковій перспективі. Ця тенденція веде до поступового наближення термінів укладання договорів з гарантій безпеки.

У Вашингтоні вже знають про рішення Зеленського звільнити Залужного

Західне видання Washington Post опублікувало інформацію про можливе звільнення генерала Залужного. Виявляється, у Вашингтоні давно знають про це рішення. але дотримуються нейтральної позиції.

1 лютого Брюссель голосуватиме за надання Україні 50 мільйонів євро

Вранці 1 лютого президент України звернувся по відеозв’язку до учасників саміту у Брюсселі. Згодом вони мають вирішити, чи надавати Україні 50 мільйонів євро на подальше відновлення.

Зеленський вже у Вільнюсі; зустрічатиметься зі спікером Сейму

Президент України розпочав чергове політичне турне країнами Європи. 10 січня від прибув у Вільнюс, де має намір зустрітися із рядом високопосадовців країни та обговорити важливі питання щодо подальшої співпраці.