Залужний написав книгу «Моя війна»

Фото: Валерій Залужний

Посол України у Великій Британії та колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний написав книгу “Моя війна” і планує створити ще дві. За інформацією “Бабеля”, який посилається на власні джерела, книга незабаром з’явиться на полицях українських книгарень.

“Моя війна” є мемуарами, де Залужний розповідає про своє життя з дитинства до 24 лютого 2022 року. Лише кілька розділів присвячено повномасштабній війні. Наразі книга завершена та готується до друку, а також ведеться робота над наступними двома книгами — “Наша війна” та “Їхня війна”.

На питання “Бабеля” щодо можливого початку політичної кар’єри, джерела в оточенні Залужного зазначили, що він не планує займатися політикою. Незважаючи на пропозиції приєднатися до різних політичних проєктів або заснувати власний, у найближчому майбутньому Залужний має намір зосередитися на своїй роботі послом у Великій Британії.

Зазначимо, що колишня радниця Залужного, Людмила Долгоновська, вже випустила книгу про нього, де описується його становлення як військового та події, пов’язані з повномасштабним вторгненням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *