Півфінал відкритого фестивалю чекає Даяна Ястремська

Українка вже у півфіналі Australian Open-2024!

Новини

Півфінал Australian Open-2024 цьогоріч представлений спортсменами, серед яких – українка. Представниця України вперше показуватиме результат підготовки на фестивалі такого рівня за крок до перемоги.

Українські спортсмени на відкритих чемпіонатах

Відкритий чемпіонат Австралії – подія, яку щороку чекають з неперпінням усі поціновувачі спорту. попри війну, українські спортсменти цього року не дарма придетіли до Австралії, адже наша представниця вже у півфіналі! Це не тільки рекорд для країни, але й особисте досягнення Даяни Ястремської, яка попереднього разу прорвалася лише до чвертьфіналу. “Ястремська була однією з двох українок, що дійшли до стадії ¼ фіналу Australian Open-2024 — другою була Марта Костюк, яка на стадії ⅛ фіналу розгромила росіянку Марію Тимофеєву. Участь одразу двох тенісисток з України у чвертьфіналі турніру вважається національним рекордом”, – пише “Громадське”.

Наймолодна спорстменка в історії півфіналу

Представниця України – наймолодша серед усіх спортсменів, які колись проходили до півфіналу. Дівчині 23 роки. але вона вже зарекомендувала себе в спорті на найвищому рівні. Півфінал, який має відбутися от-от, є надзвичайно важливим для Ястремської не тільки заради фактичної перемоги. В ньому вона змагатиметься проти російської представниці Анни Калінскої та китаянки Цінь Вень Чжен. Це буде історична гра на тлі військового протистояння, де учасниці відчуватимуть на собі відповідальність не тільки за емоції фанатів, але й перед країнами, які представляють.

Даяна Ястремська вже готова розгромити російську суперницю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *